evo

miksi evo?
olemme täällä tarjotaksemme kenelle tahansa ja kaikille hyvät hiukset. ei sisällä maagisia ainesosia, ylimaallista teknologiaa, mielikuvituksekkaita hiusmyyttejä tai ratkaisua elämään, maailmankaikkeuteen ja kaikkeen…vaan yksinkertainen, laadukas valikoima hiustuotteita joka puhuu totta persoonallisuudella.

historia
evolla on pitkä perinne kampaamotuotteista vuodesta 2005 lähtien, jota se perheyrityksenä vaalii intohimoisesti edelleen tavoitteenaan kasvattaa ja suojella kampaamoteollisuutta. tarjoamme kampaamoille ympäri maailmaa rehellisiä tuotteita, joissa suorituskyky, ihmiset ja planeetta ovat etusijalla.

teemme sen, mikä on oikein
evolla haluamme saada aikaan muutosta hyvään ja luoda vapaa-ajattelijoiden liikkeen, joka välittää oikean asian tekemistä. näin ojennamme auttavan käden ja yritämme tehdä paremmin joka päivä…

tuotteemme ei sisällä sulfaatteja, parabeniä, dea, tea, propyleenia, glykolia tai gluteenia… jotta päiväsi olisi hieman turvallisempi. 

emme lisää hypetettyjä ainesosia vain etikettien väittämiseen, viherpesuun tai ainesosien demonisoimiseen. tuotteemme tekevät sen, mitä on luvattu.

emme testaa karvaisia ystäviämme (vain ihmisiä), ja meillä on cruelty-free peta-akkreditointia todistaaksemme sen.

etsimme jatkuvasti tapoja tehdä paremmin muovin suhteen, minkä vuoksi sisällytämme tuotteisiimme vihreää pe- ja kierrätysmuovia.

kompensoimme toiminnallisia kasvihuonekaasuja ostamalla sertifioituja hiilidioksidipäästöjä ja hyödynnämme aurinkoenergiaa valmistustasolla tietyillä alueilla.

evo hair

Olemme täysikonseptinen ammattimainen hiustenhoitobrändi, joka ei häpeä käyttää luonnonmukaisia raaka-aineita.
sen sijaan loistamme suorituskyvyissämme kunnioittaen ihmisiä ja planeettaa.

jokainen kikaton tuotteemme on tehty kenelle vaan ja kaikille. ne ovat helppoja ymmärtää ja helppokäyttöisiä. ja koska uskomme asioiden tekemiseen helpoksi, kaikki tuotteemme on suunniteltu sekoitettaviksi, yhteensovitettaviksi ja kerrostettaviksi, jotta kampaajat saavat täydellisen huolenpidon, tyylin ja värivapauden.

 

kosteuttavat

kosteuttaa kuivia ja värikäsiteltyjä hiuksia

 

 

 

 

korjaava

tuuheuttaa hienoja, heikkoja värikäsiteltyjä hiuksia

 

 

 

tuuheutta

tuuheuttaa hienoja, heikkoja värikäsiteltyjä hiuksia

 

 

 

 

kiharat

silottaa pörröisyyttä, kurittomia ja värikäsiteltyjä hiuksia

 

 

 

sileyttä

muotoilun ja viimeistelyn tuotteet kaikille hiustyypeille

 

 

 

 

tyyli

muotoilun ja viimeistelyn tuotteet kaikille hiustyypeille

 

 

 

kasvot & vartalo

kikaton, tehokas kasvo- ja vartalohoito

 

 

 

 

työvälineet

innovatiiviset, ammattimaiset työvälineet

 

 

evo color

pitääksesi värjätyt hiukset sävytettynä, kampaamokäyntien välissä. meidän täydellinen ammattimainen värivalikoimamme tekee vapaamielisten kampaajien työn helpoksi luodessa luovia ja toimivia lopputuloksia kenelle tahansa samalla, kun kunnioittavat ihmisiä ja planeettamme.

hue-verse

evo hue-verse on täydellinen valikoima ammoniakittomia kestovärejä sekä sävytteitä, jotka tarjoavat erinomaisen suorityskyvyn ilman kompromisseja.

etsimme korkealta… etsimme matalalta… menimme maailman ääriin. mutta se mitä etsimme, ei ollut edes olemassa. kumosimme teoriat… loimme uuden rajan… kesti vuosia kehittää jotain ennennäkemätöntä… avaruus… kosmos… suorituskyvyllinen, tottapuhuva hiusväri

 

 

fab pro

fab pro ansiosta sinulla on valta valita ja säilyttää mikä väri tahansa värin ylläpitävällä hoitoaineella hiuskissasi salonkiaikojen välissä.

sovita - sovita asiakkaan hiuksien mukaan

sekoita - sekoita kustomoidun värin ylläpitohoitoaineen

ota mukaan - asiakas ottaa värihoitoaineen mukaan kotiin säilytäkseen väriä hiuksissa salonkiaikojen välissä

 

mikä on staino?

värivalikoima, joka sisältää 10 erittäin kirkasta, intensiivistä suoraväriä ja clearin. staino on täysin mixattavissa olevaa väri joka kestää jopa 50 pesukertaa ja haalistuvat kauniisti samassa sävymaailmassa.ylläpidä intensiteettiä yhteensopivalla, kustomoidulla fab pro väriä ylläpitävällä hoitoaineella.

 

staino on osa evo FAB PRO

värjäys kampaamossa ja saman sävyinen ylläpito-hoitoaine kotiin niin sävy säilyy seuraavaan kampaamokäytiin asti. lisää vain staino fab pro -hoitoainepohjaan luodaksesi intensiivisen, kustomoidun väriä ylläpitävän hoitoaineen.

 

 

 

bottle blonde

evo bottle blonde on ammattimainen vaalennussarja, joka tarjoaa maksimaalisen vaalennuksen ja joustavuuden puhtailla, tasaisilla lopputuloksilla kunnioittaen ihmisiä ja planeettaa.

powder lightener

vaalennusjauhe on sopiva kaikkiin vaalennuskäyttötarkoituksiin, vaalentaa jopa 9 tasoa samalla kuin vahvistaa ja kosteuttaa hiusta.

clay lightener

savivaalennus luovaan ja vapaan käden vaalennukseen joka vaalentaa jopa 8 astetta samalla kuin edistää hiusten vahtuutta ja kosteutta.

colour remover

värinpoisto, joka poistaa suoravärit, puolipysyvät ja pysyvät hiusvärit värikäsitellyistä hiuksista.

 

”Rakastan sitä, että bottle blonde antaa minulle niin kauniin ja tasaisen vaalennuksen joka ikinen kerta. hajusteeton koostumus tarkoittaa, että voin tarjota asiakkaille hiuspohjan mukavuutta ennennäkemättömällä tavalla. lisäksi se, että hiilijalanjälkeämme pienennetään täyttövaihtoehdolla, tarkoittaa, että voin tehdä työtäni ylpeänä tekemisistäni.”

jay kownacki - pääkouluttaja

 

colour tools

evo-värivalikoimaa tukevat kampaajien luomat työkalut, jotka ovat toiminnallisia, hyvännäköisiä ja suunniteltu helpottamaan elämää kampaamossa.