R+CO

BRÄNDIFILODOFIA

R + Co on alan asiantuntevimpien, tulevaisuuteen katsovien kampaajien joukko. Olemme salonkien huippustylistien ja kouluttajien aivoriihi, ja varmistamme, että meillä on enemmän kuin yksi näkökulma kaikkeen, mitä teemme.

Vertaamme itseämme "superryhmään", joka on kokoontunut tekemään supertuotesarjan ja jakamaan kollektiivista tietoa, joka on kertynyt vuosikymmenien parturi- ja stylisti-tiedolla.

Toimialalla, jota ei yleensä tunneta yhteistyöstä, me nautimme yhteistyöstä ja jakamisesta toistemme kanssa, joten käännämme vanhan mallin ylösalaisin ja tuomme uuden näkökulman.

Kampaajat ovat tämän brändin tähtiä. Kyse on laajemman vuoropuhelun luomisesta stylistien ympäristössä. Kehitämme R+Co:ta jatkuvasti, jotta stylistit - ja heidän asiakkaat - löytäisivät yksilölle parhaiten sopivan tyylin.

Olemme luoneet ainutlaatuisia, toiminnallisia tuotteita – ainutlaatuisia ja aitoja kategorioiden rikkojia. Ne helpottavat työtäsi. Ja parantavat myös suhdettasi asiakkaisiisi, koska he voivat itse asiassa kopioida sen, mitä teit heille kampaamossasi, kun he palaavat kotiin.

Haluamme varmistaa, että kokemus kuluttajalle on sellainen, että se saa heidät palaamaan, koska he rakastavat sitä, mitä heille annamme - ja koska kuluttaja rakastaa näyttää yhtä hyvältä muotoillessaan itse hiuksensa kuin sinä päivänä, kun hän lähtee salongista.

Sarjaan kuuluvat kaikki tuotteet, joita kampaaja voi tarvita. Ja jokainen näistä tuotteista sisältää kokeilua, suunnittelua, taiteellista intohimoa ja uteliaisuutta. Se on todellakin alamme kannattaja.

Meillä kaikilla on ollut sukupolvemme ikonisen ulkonäön luomisen historia, joten uskomme, että meillä on muutama asiaa jaettavana, kun on kyse brändin luomisesta, joka on monimutkaisuudessaan yksinkertainen, rikkoo sääntöjä ja on täysin taiteellisten kaavojen ohjaama.

Liity meihin!

PORTFOLIO

Tuotteet

R + Co:lla jokainen tuote on kokemus.

Pakkaus ja tuoksut on suunniteltu parantamaan tätä kokemusta ja herättämään tunteen, paikan, tyylin tai asenteen. Pelkästään pullosta tai putkesta katsomalla tiedät, mikä on tuotteen tarkoitus, ja yksinkertaiset mutta hienostuneet tuoksut - jotka on tarkoitettu sekä miehille että naisille - ovat yhtä yksilöllisiä kuin ryhmämme jäsenet.

Kaikki tuotteemme ovat hoitosuuntautuneita, hiusten ja hiuspohjan terveys on aina mielessä. Käytämme ainutlaatuisia ainesosia ja yhdistelmiä varmistaaksemme, että jokainen tuote tarjoaa todellista hyötyä.

Kaikki tuotteet on valmistettu ilman parabeeneja, sulfaatteja (SLS tai SLES), mineraaliöljyä ja vaseliinia. Ne ovat kaikki vegaanisia, gluteenittomia ja väriturvallisia – ja monet ovat myös UV-suojaavia. Eikä tuotteita tietenkään ole testattu eläimillä.

Suhtaudumme tuotteidemme kehittämiseen samalla tavalla - uskomme, että asiat paranevat, kun niitä tarkastellaan eri näkökulmista. Varmistaaksemme, että tuotteemme näyttävät, tuoksuvat, tuntuvat ja toimivat täsmälleen sellaisina kuin tarkoitamme, olemme työskennelleet parhaiden parfyymien, kemistien ja tuotekehittäjien kanssa.

Tuoksut

Sen lisäksi, että meillä on R + Co:n parhaat kampaajat, meillä on myös yksi maailman parhaista hajusteiden tuottajista. Tämä taas johtuu halustamme tehdä kaikesta kokemus.

Halusimme, että tuotteiden tuoksut ovat yhtä hienostuneita ja että niillä on yhtä paljon luonnetta kuin tuoksulla, jonka haluaisit saada päivittäin.

Näin ollen olemme luoneet tuoksuja, jotka ovat yhtä yksilöllisiä kuin ryhmämme jäsenet.

Ne ovat yksinkertaisia ​​mutta hienostuneita tuoksuja, jotka toimivat sekä naisille että miehille. Yhteinen sitrushedelmien tuoksu kaikkien tuoksujen läpi, mahdollistaa niiden sekoittamisen ilman, että ne joutuvat ristiriitaan keskenään.

Kun olet avannut pullon ja tuntenut tuotteen tuoksun, se on vasta seikkailumatkasi alkua.

Seuraava osa: miltä se tuntuu kädessäsi, miltä se tuntuu hiuksissasi ja askel pidemmälle, mitä hoidetut hiuksesi saavat sinut tuntemaan.

Products Points of Difference

Kaikki tuotteet on valmistettu ilman:

Parabeeneja - säilöntäaine, jota käytetään torjumaan ei-toivottujen mikro-organismien kasvua (bakteerit, hiiva, home jne.).

Sulfaatteja (* SLS tai SLES) - pinta-aktiiviset aineet, joita käytetään yleisesti hiusten puhdistukseen, mutta ne mahdollisesti saattavat ärsyttää ihoa ja silmiä, erityisesti suurempina pitoisuuksina.

Mineraaliöljyä - Vaseliinipohjainen öljymuoto, joka voi muodostaa paksun kalvon hiuksiin jättäen hiukset öljymäisiksi ja epäluonnollisiksi.

Öljyä - johdettu raakaöljystä. Se kerääntyy hiusten pintaan ja estää hyödyllisiä ravintoaineita ja vitamiineja palauttamasta hiusten luonnollista tasapainoa.

Eläinten hyvinvointi - R + Co on vahvasti sitoutunut eläinten hyvinvointiin, eikä se suorita suoria tai epäsuoria eläinkokeita millekään tuotteellemme.

100 % VEGAANINEN KOOSTUMUS

TUTORIALS

Introducing R+Co

R+Co | 13:08 min.

R+Co | Digital Education

R+Co | 0:55 min.

Have you met Ashley?

R+Co | 3:54 min