Iles Formula Haircare Grey Delay Booster 50.0 ML

32501027010
Erittäin tehokas, kasviperäinen, lääkkeetön hoito, joka vähentää valkoisia ja harmaita hiuksia palauttaen hiusten luonnollisen värin DNA:ssa. Kolminkertainen tehoste, jossa on kliinisesti testattuja ainesosia, Silverfree™ + Melanogray™ + Songyi "Matsutake" -sieniuute. Tämä kestävän kehityksen mukaisesti tuotettu, antioksidanttirikas koostumus tuottaa tuloksia 3 kuukauden päivittäisessä käytössä. Silverfree™ on tehokas, lääkkeetön ainesosa, jonka on kliinisesti todistettu viivyttävän valkoisten tai harmaiden hiusten syntymistä. Se uudelleen kouluttaa hiustupea palauttamaan hiusten aidon pigmentaation ja tarjoaa samalla suojaa solujen toiminnan ja altistumisen aiheuttamia hapettumisvaurioita vastaan. Melanogray™ on kliinisesti testattu hiusten harmaantumista estävä ainesosa, joka on valmistettu kestävän kehityksen mukaisesti luonnonmukaisen Chios-mandariinin kierrätetystä kuoritahnasta. Melanogray™ stimuloi melaniinisynteesiä ja antioksidanttitoimintaa hiustupen sisällä ja suojaa melanosyyttejä stressin vaikutuksilta. Tämä sekoitus tarjoaa pitkäkestoisen uudelleen pigmentointivaikutuksen. Songyi "Matsutake"-sieniuute viivästyttää harmaiden hiusten syntymistä neutraloimalla vapaita radikaaleja ja vähentämällä hiusjuurien hapettumisvaurioita. Sen anti-inflammatoriset vaikutukset lievittävät tulehdusta hiuspohjassa ja hiustupissa, mikä luo optimaalisen ympäristön terveelle hiusten kasvulle ja melaniinin tuotannolle. Sichuan Pepper Extract jäljittelee botox-vaikutuksia ja kumoaa hiuspohjan ikääntymisen vaikutuksia. Kasviperäinen + lääkkeetön + pigmenttivapaa + jäämätön. Nopeasti imeytyvä + kevyt + hajusteeton + vegaaninen + hellävarainen hiuspohjalle.

Käyttöohje
Suihkuta päivittäin, runsaasti ja tasaisesti hiuspohjaan keskittyen harmaisiin tai valkoisiin hiusalueisiin. Hiero hiuspohjaan tasaisen levityksen varmistamiseksi. Älä huuhtele. Voidaan levittää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Vältä kosketusta silmiin. Jatka hoitoa vähintään 3 kuukauden ajan. Yhteensopiva kaikkien Iles Formula -kokoelmien kanssa. Hiusvärikäsittelyt tänä aikana eivät vaikuta tämän kaavan tehoon. Kun haluttu tulos on saavutettu, käytä 2-3 kertaa viikossa ylläpitämiseksi.

Ainesosat
WATER / AQUA / EAU GLYCERINETHOXYDIGLYCOLPOLYSORBATE 20PENTYLENE GLYCOLSODIUM BENZOATEHEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOLHYDROXYETHYLCELLULOSESALICYLIC ACIDCITRUS RETICULATA EXTRACTPOTASSIUM SORBATETRICHOLOMA MATSUTAKE EXTRACTACETYL TYROSINEISOSORBIDE DICAPRYLATEOLEYL ALCOHOLMENTHOLLEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATEZANTHOXYLUM BUNGEANUM FRUIT EXTRACTGLUCONOLACTONEPALMITOYL DIPEPTIDE-52.

Tiedot

Brand
Iles Formula
CatCodeTxt
Hair treatment
SptCodeTxt
Care, Retail, Leave in
Depth
0
Height
0
Volume
0
Weight
0
Width
0